Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα

16:42 - 18/05/2021

Το ανακοίνωσε μέσα από το instagram της.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια (Εικόνα)

Το διάσημο μοντέλο ανέβασε στα social media φωτογραφία του μωρού της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια

Το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του μωρού. Το τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε σήμερα ότι στα 50 της χρόνια έγινε μητέρα. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα, στην οποία φαίνονται οι πατούσες του νεογέννητου. Συνοδεύει τη φωτογραφία, μάλιστα, με το εξής μήνυμα: «Μια όμορφη μικρή ... Περισσότερα To άρθρο Ναόμι Κάμπελ: Έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΗΠΑ: Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Στα 50 της χρόνια, η Ναόμι Κάμπελ, το διάσημο τοπ-μόντελ από τη Βρετανία, αιφνιδίασε τους πάντες ανακοίνωνοντας σήμερα ότι έγινε...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα – Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Μητέρα στα 50 της έγινε η Ναόμι Κάμπελ. Το supermodel ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσω Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το νεογέννητο κοριτσάκι της, προκαλώντας ενθουσιασμό στους followers της. Κάτω από τη φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα ποδαράκια του μωρού της έγραψε, μεταξύ άλλων, «μια μικρή όμορφη ευλογημένη με επέλεξε για μητέρα» καθώς και ότι […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα (ΦΩΤΟ)

Στα 50 της χρόνια, η Ναόμι Κάμπελ, το διάσημο τοπ-μόντελ από τη Βρετανία, αιφνιδίασε τους πάντες ανακοίνωνοντας σήμερα ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αποκτώντας ένα κοριτσάκι. Το άρθρο Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα (ΦΩΤΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 50

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 50 Tue, 18/05/2021 - 19:40

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Η απόλυτη Ναόμι Κάμπελ έγινε μαμά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ναόμι Κάμπελ. Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε σήμερα με ανάρτησή του στα social media ότι έγινε μητέρα.

Διαβάστε το στο vita.gr

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Στα 50 της χρόνια, η Ναόμι Κάμπελ, το διάσημο τοπ-μόντελ από τη Βρετανία, αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας σήμερα ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αποκτώντας ένα κοριτσάκι. «Ένα υπέροχο μικρό θαύμα με επέλεξε για μητέρα του. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω αυτήν την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου», έγραψε η Κάμπελ σε ανάρτησή της στο […] The post Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ναόμι Κάμπελ: Αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια

Το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ μέσα από το προσωπικό της προφίλ γνωστοποίησε ότι στα 50 της χρόνια έγινε μητέρα. Συνοδεύει τη φωτογραφία, μάλιστα, με το εξής μήνυμα: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να είμαι η μητέρα της, είναι τιμή μου να έχω αυτή την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει σπουδαιότερη αγάπη». Το διάσημο μοντέλο έκανε “tag” τη μητέρα της Valerie Morris – Campbell στη φωτογραφία, χωρίς όμως να αποκαλύψει επιπλέον πληροφορίες. View this post on Instagram A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε σήμερα ότι στα 50 της χρόνια έγινε μητέρα – Η τρυφερή ανάρτηση της. Το μοντέλο μοιράστηκε μια συγκινητική εικόνα όπου φαίνονται τα πατουσάκια του νεογέννητου και…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια

Το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του μωρού. Το τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε σήμερα ότι στα 50 της χρόνια έγινε μητέρα. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα, στην οποία φαίνονται οι πατούσες του νεογέννητου. Συνοδεύει τη φωτογραφία, μάλιστα, με το εξής μήνυμα: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της

Η φωτoγραφία με το μωρό στα χέρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια Το διάσημο μοντέλο ανέβασε στα social media φωτογραφία του μωρού Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε σήμερα ότι στα 50 της χρόνια έγινε μητέρα. Το μοντέλο μοιράστηκε μια εικόνα όπου φαίνονται τα πατουσάκια του νεογέννητου και έγραψε: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να είμαι η μητέρα της, είναι τιμή μου […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού: Πρέπει να νιώθω διαφορετικά που είπε ότι είμαι η πιο μακροχρόνια σχέση της;

Ινδία: Σε ακραία επίπεδα η ρύπανση του αέρα στο Δελχί – 15 φορές πάνω από τα ανεκτά επίπεδα

Οι πιο κρίσιμες ημέρες του πολέμου: Γιατί η Ουκρανία είναι «υποχρεωμένη» να χτυπήσει με όπλα μεγάλου βεληνεκούς τη Ρωσία

Bluesky: Η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θέλει να γίνει Twitter στη θέση του Twitter και «αγκαλιάζει» τους... απογοητευμένους χρήστες του Χ

Πηγές του τουρκικού ΥΠΕΞ διαψεύδουν τα περί πρωτοβουλίας Ερντογάν για την Ουκρανία

ΠΑΣΟΚ: Ερώτηση από όλους τους βουλευτές της Αττικής για το καθημερινό κυκλοφοριακό χάος