Γιάννης Βασιλείου: «Έχω δεχθεί παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες»
14:50 - 18/05/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού […]
The post Γιάννης Βασιλείου: «Έχω δεχθεί παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βασιλείου: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από δυο επώνυμους άνδρες
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον τρόπο που αντέδρασε αλλά και τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Βασιλείου: Δέχτηκα παρενόχληση από άνδρα επώνυμο – Ήθελε να γίνω ταίρι του
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν αλλά και τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Βασιλείου: Έχω δεχθεί παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες
Στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από γνωστούς άνδρες αλλά και τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο, μίλησε στην εκπομπή «Love It» ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου. «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα. Δύο άτομα επώνυμα. Είχα πάει για δουλειά στο σπίτι τους, να ακούσουν τα τραγούδια μου και μου πρότειναν να γίνω το ταίρι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Βασιλείου: «Έχω δεχθεί παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες, μου πρότειναν να γίνω το ταίρι τους» (vid)
Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα. Δύο άτομα επώνυμα. Είχα πάει για δουλειά στο σπίτι τους, να ακούσουν τα τραγούδια μου και μου πρότειναν να γίνω το ταίρι τους. Έφυγα». «Ο Γιώργος έκανε πολύ καλά που τα άφησε όλα! Ξέρω πως λείπει πάρα πολύ αλλά είναι ένας […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr“Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες, είχα πάει για δουλειά και…”
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it” ο Γιάννης
To άρθρο “Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες, είχα πάει για δουλειά και…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Βασιλείου: «Έχω δεχθεί παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το μεσημέρι της Τρίτης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν αλλά και τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Βασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως […]
Διαβάστε το στο irafina.gr