Παπαπέτρου: «Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Basket League - Παπαπέτρου: Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ - Ζήσης: Να δείξουμε τι κάνουμε απένατι στους καλύτερους
Αντίστροφα μετρούν οι παίκτες των Παναθηναϊκού, Λαυρίου, Προμηθέα Πατρών και ΑΕΚ για τα πλέι οφ της ημιτελικής σειράς στην Basket League. Με πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ένα ζευγάρι, ενώ το Λαύριο έχει το πλεονέκτημα έδρας έναντι του Προμηθέα Πάτρας.  ...
Διαβάστε το στο real.grΠαπαπέτρου: «Η ΑΕΚ έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου!»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για την ΑΕΚ, τονίζοντας πως έχει τον απεριόριστο σεβασμό του, ενόψει των ημιτελικών του Final-4 της Basket League. Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου: Για τα στοιχεία που έχουν αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες: «Συγχαρητήρια και από εμένα σε όσους έφτασαν ως εδώ. Εύχομαι να γίνουν ωραίες σειρές και […]
The post Παπαπέτρου: «Η ΑΕΚ έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου!» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠαπαπέτρου: «Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν»
☘️☘️???? Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την τελική ευθεία της Basket League, στην οποία μπαίνει ο Παναθηναϊκός.
Continue reading Παπαπέτρου: «Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com