Η Έλενα Ράπτη μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της: Ο Κίμων είναι ο φύλακας άγγελός μου (video)

09:24 - 15/10/2019

Για πρώτη φορά η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, μίλησε για τον μυστικό της γάμο με τον Κίμωνα Μπάλλα. Η Έλενα Ράπτη πριν από λίγους μήνες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, κρατώντας το μυστήριο μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», η βουλευτής της ΝΔ […] Πηγή: Η Έλενα Ράπτη μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της: Ο Κίμων είναι ο φύλακας άγγελός μου (video) - altsantiri

Διαβάστε Περισσότερα στο altsantiri.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ράπτη: Μιλά πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο της με τον Κίμων Μπάλλα

Τι αποκαλύπτει πρώτη φορά η Έλενα Ράπτη για τον μυστικό γάμο με τον Κίμωνα Μπάλλα; Η Έλενα Ράπτη μίλησε πρώτη φορά στο Πρωινό για τον γάμο της. Η κυρία Ράπτη είπε στον Άρη Καβατζίκη: «Είχα πει παλαιότερα πώς αν παντρευτώ δε θα το μοιραστώ… Ήθελα να το μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου και τους γονείς μας, τα αδέρφια μας…»! […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Έλενα Ράπτη: Μιλά πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο της με τον Κίμων Μπάλλα

Τι αποκαλύπτει πρώτη φορά η Έλενα Ράπτη για τον μυστικό γάμο με τον Κίμωνα Μπάλλα; Η κ. Ράπτη μίλησε πρώτη φορά στο Πρωινό για τον γάμο της. Είπε στον Άρη Καβατζίκη: «Είχα πει παλαιότερα πώς αν παντρευτώ δε θα το μοιραστώ… Ήθελα να το μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου και τους γονείς μας, τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

H Έλενα Ράπτη μιλά για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα

Τι είπε για τον μυστικό γάμο της The post H Έλενα Ράπτη μιλά για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα appeared first on Instyle GR.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ altsantiri.gr

Συνάντηση Τσίπρα με Γιούνκερ στις Βρυξέλλες: Στο επίκεντρο διεύρυνση ΕΕ, τουρκική προκλητικότητα και Συρία

Φουλ επίθεση θέλει να παίζει ο νέος τεχνικός του Άρη: Προτιμώ να κερδίζω με 5-4 παρά με 1-0

Νικηφόρα πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Basket Champions League: Με «όργια» του Λάνγκφορντ, 102-82 την Ορτέζ

Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με ρεπορτάζ πάνω από το «Fatih» – Πλάνα και από φρεγάτα (video)

Χαμός στην Καταλονία: Η λίγκα ζητά μετάθεση έδρας του clasico (video)

«Το παιδί έφτασε άσφυγμο και απνοϊκό» – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Παίδων για το αγοράκι που πνίγηκε σε παιδικό σταθμό