Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι θρασύδειλα όλα αυτά τα υποκείμενα»

08:08 - 17/05/2021

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος απάντησε για το κίνημα metoo και […] The post Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι θρασύδειλα όλα αυτά τα υποκείμενα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι θρασύδειλα όλα αυτά τα υποκείμενα»

«Χαίρομαι για τις αποκαλύψεις που έγιναν. Έτσι θα αναγεννηθεί το θέατρο», απαντά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού, όπου απάντησε το κίνημα metoo και ξέσπασε κατά όλων όσοι άσκησαν βία. Για το κίνημα metoo και όλα αυτά που έχουν καταγγελθεί, τι πιστεύετε; Πιστεύω πάρα πολύ στο ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι θρασύδειλα όλα αυτά τα υποκείμενα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Ζουγανέλης για αποκαλύψεις περιστατικών βίας: «Είναι θρασύδειλα όλα αυτά τα υποκείμενα»

«Πιστεύω πάρα πολύ στο κίνημα αυτό. Χαίρομαι για τις αποκαλύψεις που έγιναν. Έτσι θα αναγεννηθεί το θέατρο», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης. Για το κίνημα metoo και όλα αυτά που έχουν καταγγελθεί, τι πιστεύετε; Πιστεύω πάρα πολύ στο κίνημα αυτό. Χαίρομαι για τις αποκαλύψεις που έγιναν. Έτσι θα αναγεννηθεί το θέατρο. Έπρεπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για MeToo: «Όλα αυτά τα υποκείμενα είναι θρασύδειλα»

Για το κίνημα metoo μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ξεσπώντας κατά όλων αυτών που άσκησαν βία.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Καταπέλτης ο Γιάννης Ζουγανέλης για όσα συμβαίνουν στο θέατρο: Είναι θρασύδειλα όλα αυτά τα υποκείμενα

Για θρασύδειλα υποκείμενα που έχουν κακοποιήσει ανθρώπους στο θέατρο έκανε λόγο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»