Καταθέτει σήμερα ο Χ.Καλογρίτσας στην προανακριτική επιτροπή για το Ν.Παππά

07:02 - 17/05/2021

Σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της βρίσκεται η προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τους χειρισμούς του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Σήμερα εκτός των άλλων αναμένεται να καταθέσει ο Χρήστος Καλογρίτσας για την υπόθεση. Πρόκειται για ένα άτομο που αποτελεί κεντρικό πρωταγωνιστή της υπόθεσης καθώς με μηνύσεις που ήδη έχει υποβάλει στην τακτική δικαιοσύνη αποδίδει στον κ. Παππά ρόλο «οργανωτή» του σχεδίου για το στήσιμο του Syriza channel. Ο κ. Καλογρίτσας έχει υποστηρίξει ότι ο κ. Παππάς του πρότεινε να τεθεί «μπροστινός» στην προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιακού βραχίονα, μέσω του οποίου θα πραγματοποιούνταν η απόπειρα ποδηγέτησης των

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ώρα Καλογρίτσα για την προανακριτική επιτροπής της Βουλής

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Καταθέτει στην Προανακριτική Επιτροπή ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας

Μετά από συνεχείς αναβολές ως προς την προσέλευσή του, καταθέτει αυτή την ώρα τελικά στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες, ο μάρτυρας – «κλειδί», Χρήστος Καλογρίτσας. Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Κοινοβουλίου από τις 10:20 το […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αποκαλύψεις Καλογρίτσα στην προανακριτική: Ο Παππάς μου ζήτησε να είμαι μπροστινός για το κανάλι

Κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών, μιλώντας για τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά, είπε: «Ημουν και είμαι αριστερός. Είχα επιμείνει στον Λαφαζάνη να μη φύγει τότε. Εγώ [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Διεκόπη λόγω αδιαθεσίας του μάρτυρα η εξέταση του Χρ. Καλογρίτσα από την προανακριτική επιτροπή

Στην εμπλοκή του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016 αναφέρθηκε ο επιχειρηματίας Χρ. Καλογρίτσας κατά την πρώτη ημέρα εξέτασής του από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά αδικήματα που τυχόν τελέσθηκαν από τον πρώην υπουργό Ν. Παππά.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις