Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει πως μια εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες θα ανατρέψει τα πάντα

12:48 - 09/12/2019

Ο “Μελέτης” είναι ένας από τους πιο κακούς χαρακτήρες στις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που τον ενσαρκώνει, έχει πολλά […] The post Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει πως μια εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες θα ανατρέψει τα πάντα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες: Μια εξέλιξη θα ανατρέψει τα πάντα

O Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον "Μελέτη" μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τις εξελίξεις στη σειρά.  The post Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες: Μια εξέλιξη θα ανατρέψει τα πάντα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τις "Άγριες Μέλισσες": Θα υπάρξει μια εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα

Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, γνωστός και ως Μελέτης από την σειρά Άγριες Μέλισσες, μίλησε  για την εξέλιξη του χαρακτήρα του στη σειρά και για τις  ανατροπές που έρχονται. Επίσης, δηλώνει πως είχε κάνει παλαιότερα, πριν τις Άγριες Μέλισσες, δουλειές που δεν του βγήκαν και ότι δεν βγαίνει πια, καθώς είναι πολλές οι απαιτήσεις της σειράς. Δείτε όσα είπε ο γοητευτικός Γιώργος στο "Ευτυχείτε".

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Αποφασίσαμε να κάνουμε τη δουλειά γιατί θα ήμασταν μαζί»

Ο Γιώργος Κουβαράς «πάγωσε» Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4: «Σας κάλεσα αλλά με απορρίψατε»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Έπρεπε να πεθάνει ο πατέρας μου για καταλάβω τι φοβερό άτομο είναι η μητέρα μου»

Μαύροι πίνακες: O Αντίνοος Αλμπάνης εισβάλλει ως Άρης Παυλίδης

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Το «καρφί» για την απέναντι εκπομπή ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά: «Σταμάτα, δεν θέλω τέτοια»

Tempting Fortune: Ο κλειστός φάκελος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις