Ερρίκος Πετιλόν: “Τα είπα όλα στον γιο μου και με συγχώρεσε που δεν ήμουν εκεί”

19:40 - 16/05/2021

Ο Ερρίκος Πετιλόν πέρασε το κατώφλι του Αννίτα Κοίτα και μίλησε για τις εξαρτήσεις που είχε αλλά και πως είναι σήμερα η σχέση του με τον γιο του, αφότου του αποκάλυψε πράγματα για την ζωή του. «Έχω κάνει λάθη και κοιτάω καθημερινά να μην με μαστιγώνω αλλά να με αγαπώ πιο πολύ… Έχω μετανιώσει, πιο ... Περισσότερα To άρθρο Ερρίκος Πετιλόν: “Τα είπα όλα στον γιο μου και με συγχώρεσε που δεν ήμουν εκεί” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερρίκος Πετιλόν: Έχω μετανιώσει για ότι έχω κάνει, ο γιος μου με συγχώρεσε (Βίντεο)

Ο Ερρίκος Πετιλόν αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες παγκοσμίως όπως η Ούρσουλα Άντρες και η Στεφανία του Μονακό.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δέντρο «άναψε» στο χωριό των ελάτων στη Χαλκιδική - Γιατί στολίζουν τόσο νωρίς

Ολυμπιακός – Ρέιντζερς: Με Ροντινέι και Αποστολόπουλο η ενδεκάδα των Πειραιωτών στο Europa League

H Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ: «Μαζί, μπορούμε να προάγουμε την σταθερότητα»

Συνελήφθη 17χρονος που έκαψε περιπολικό της τροχαίας στο Μεσολόγγι

Ντόναλντ Τραμπ: Οι celebrities που απειλούν να φύγουν από τις ΗΠΑ μετά την επανεκλογή του – Ή αυτός ή εγώ

Βλαντιμίρ Πούτιν στην πρώτη του ομιλία μετά την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: «Διαμορφώνεται μία νέα παγκόσμια τάξη»