Απίστευτη καταγγελία της Σταρ Ελλάς: Μου επιτέθηκε η Μις Αυστραλία πριν τον διαγωνισμό Μις Κόσμος

12:36 - 09/12/2019

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα κατά συνδιαγωνιζόμενής της στα […] The post Απίστευτη καταγγελία της Σταρ Ελλάς: Μου επιτέθηκε η Μις Αυστραλία πριν τον διαγωνισμό Μις Κόσμος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτη καταγγελία της Σταρ Ελλάς: Μου επιτέθηκε η Μις Αυστραλία πριν τον διαγωνισμό Miss World!

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα κατά συνδιαγωνιζόμενής της στα καλλιστεία Μις Κόσμος 2019. Όπως ανέφερε η 26χρονη Τρικαλινή, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό Μις Κόσμος, δέχθηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Θα συνεχιστούν για καιρό, ίσως μέχρι το Πάσχα, λένε οι ειδικοί – Πάνω από 100 καθημερινά [βίντεο]

Έχετε δοκιμάσει μάντζα; Πιθανότατα ναι αλλά δεν το γνωρίζατε!

Πέρασαν από «κόσκινο» τον Γιώργο Λιάγκα – Πώς τον σχολίασαν ξανά οι εκπομπές

Παπαγιάννης – Παυλίδου: Την Παρασκευή ξανά στα δικαστήρια για την έφεση της απόφασης [βίντεο]

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση στον Δενδροπόταμο – Πέντε συλλήψεις

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Νέα επιχείρηση επαναπατρισμού απορριφθέντων αιτούντων ασύλου