Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί ο Γιώργος Τσούκαλης από το σημείο της δολοφονίας του – “Αρνούμαστε να δεχτούμε τη φυγή σου”

14:38 - 16/05/2021

Σήμερα έγινε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε To άρθρο Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί ο Γιώργος Τσούκαλης από το σημείο της δολοφονίας του – “Αρνούμαστε να δεχτούμε τη φυγή σου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έσπασε» ο Γιώργος Τσούκαλης στο μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ: «Αρνούμαστε να δεχτούμε τη φυγή σου» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σήμερα έγινε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Χθες η οικογένειά του έκανε τρισάγιο στο σημείο που δολοφονήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος, το οποίο γέμισε με λουλούδια που άφησε η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι αγαπημένοι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες