Άγριες Μέλισσες: «Στο Διαφάνι έρχονται δραματικά γεγονότα που το κοινό δεν φαντάζεται»

08:36 - 16/05/2021

Μια συνέντευξη γεμάτη… «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η πρωταγωνίστρια του […] The post Άγριες Μέλισσες: «Στο Διαφάνι έρχονται δραματικά γεγονότα που το κοινό δεν φαντάζεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωταγωνίστρια στις Άγριες Μέλισσες απολύπτει: Στο Διαφάνι έρχονται δραματικές εξελίξεις που το κοινό δεν φαντάζεται

Αποκαλυπτική για το μέλλον των πρωταγωνιστών στις Άγριες Μέλισσες ήταν η Ελένη Καρακάση σε συνέντευξή της, τονίζοντας ότι στο Διαφάνι έρχονται δραματικά γεγονότα που το κοινό δεν φαντάζεται. Η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1 μας προετοιμάζει για τα πλέον δραματικά γεγονότα που έρχονται στο Διαφάνι ενώ αποκαλύπτει πως η ίδια έχει συμφωνήσει και για […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άγριες Μέλισσες: «Στο Διαφάνι έρχονται δραματικά γεγονότα που το κοινό δεν φαντάζεται»

Τι θα δούμε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες” αποκαλύπτει πως θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν στο επιτυχημένο σίριαλ! Μια συνέντευξη γεμάτη… «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1 μας προετοιμάζει για τα πλέον δραματικά γεγονότα που έρχονται στο Διαφάνι ενώ αποκαλύπτει πως η […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ελένη Καρακάση: "Στο Διαφάνι έρχονται δραματικά γεγονότα που το κοινό δεν φαντάζεται"

Aποκαλύπτει πως θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν στο επιτυχημένο σίριαλ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»