Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλάει για πρώτη φορά μετά τις εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη – “Έχω καθαρή τη συνείδησή μου”
12:56 - 15/05/2021
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ” Έλα Χαμογέλα” και μίλησε στη Σίσσυ
To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλάει για πρώτη φορά μετά τις εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη – “Έχω καθαρή τη συνείδησή μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου»
Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο tanea.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου: Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου
Καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου στο OPEN. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο και η ίδια είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου»
Καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου στο OPEN. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε […]
The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔήλωση Αναστασοπούλου για ποινική δίωξη Φιλιππίδη: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου» (Video)
Την απόφαση της εισαγγελίας να διώξει ποινικά τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για «βιασμό και απόπειρα βιασμού» σχολίασε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Διαβάστε το στο topontiki.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου τώρα που μίλησα»
H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο και η ίδια είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ. Ο τρόπος που έγιναν οι καταγγελίες ήταν ξεκάθαρη επιλογή των τριών κοριτσιών που μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και θέλαμε να κρατήσουμε πολύ χαμηλούς τόνους γιατί ήταν η πρόθεση μας να δείξουμε πως δεν θέλουμε στο χώρο τον δικό μας να υπάρχει πια φόβος.
Επειδή εγώ έχω ένα έντονο αίσθημα σεβασμού στις οικογένεις των ανθρώπων που καταγγέλλονται, δεν θ
Διαβάστε το στο pronews.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλάει για πρώτη φορά μετά τις εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ” Έλα Χαμογέλα” και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την παράσταση που ετοιμάζει με τον Ορέστη Τζιόβα το “Νυφικό κρεβάτι” για την οποία δηλώνει ενθουσιασμένη αν και θα αναγκαστεί να αποχωριστεί τα δυο κοριτσάκια της το καλοκαίρι αφού θα πρέπει να γυρίσει την Ελλάδα, κάνοντας περιοδεία. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου: Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου
Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν νωρίτερα σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την ποινική δίωξη που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου
Διαβάστε το στο spoilersΤι σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τις εξελίξεις σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» το μεσημέρι του Σαββάτου (15/5). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και σχολίασε μεταξύ αυτών και τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Τι είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την πορεία που έχει πάρει η υπόθεση; […]
Το άρθρο Τι σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τις εξελίξεις σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου: "Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου" (video)
"Όλοι πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χαρούμενοι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr