Η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Πάνος Καλίδης στο After Dark

16:36 - 14/05/2021

Την Παρασκευή 14 Μαΐου, αμέσως μετά το «House of Fame La Academia – Live Concert», ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τους […] The post Η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Πάνος Καλίδης στο After Dark appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Πάνος Καλίδης στο After Dark

Τι θα δούμε απόψε στο After Dark.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισα γιατί θέλω να σκίσω για την Ελλάδα μας στην Eurovision

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισα γιατί θέλω να σκίσω για την Ελλάδα μας στην Eurovision

Διαβάστε το στο spoilers

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ο χωρισμός της και ο στόχος στη Eurovision

Λίγο πριν την Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη αποκαλύπτει πως είναι ελεύθερη. Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη. Στο πλευρό της ήταν και ο συνθέτης του τραγουδιού Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, οι οποίοι αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για την 18χρονη τραγουδίστρια. «Όταν είδα τον Σάκη στη σκηνή της Eurovision με το “This is our night” είπα αυτό θέλω και εγώ. Είπα κατευθείαν «ναι» στην πρόταση για την Eurovision! Είδα τον Δημήτρη Κοντόπουλο στα MAD VMA πριν δύο χρόνια και του είπα ότι θέλω να συνεργαστούμε. Μετά από λίγο καιρό μου είπε να

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»