Γιακουμάκης: «Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
15:06 - 14/05/2021
Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον υποβιβασμό της Φένλο, μετά την χθεσινή ήττα από τον Άγιαξ.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν η παραμονή, όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
Η Φένλο, μετά την ήττα από τον Άγιαξ, αποχαιρέτησε κατηγορία και ο πρώτος σκόρερ της, Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του.
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιακουμάκης: «Στόχος ήταν να σωθούμε όχι να βγω 1ος σκόρερ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος»
Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για την προσωπική διάκριση που πέτυχε αφού αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στην Ολλανδία, τονίζοντας πως ο υποβιβασμός της ομάδας του δεν τον άφησε να το χαρεί. Πρώτος σκόρερ με 26 γκολ ο Γιακουμάκης στην Ολλανδία, αλλά στην δεύτερη κατηγορία η Φένλο πλέον, που υποβιβάστηκε, αφού τερμάτισε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο ... Περισσότερα
To άρθρο Γιακουμάκης: «Στόχος ήταν να σωθούμε όχι να βγω 1ος σκόρερ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν η παραμονή, όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
Η Φένλο, μετά την ήττα από τον Άγιαξ, αποχαιρέτησε κατηγορία και ο πρώτος σκόρερ της, Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του.
Διαβάστε το στο GazzettaΓιακουμάκης: «Βασικός μου στόχος ήταν η παραμονή της Φένλο, όχι ν΄ αναδειχθώ πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα»
Η ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ της Eredivisie δεν ικανοποίησε στο βαθμό που θα ήθελε ο ίδιος τον Γιώργο Γιακουμάκη, καθώς η ομάδα του (Φένλο) δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΓιακουμάκης: «Στόχος ήταν η παραμονή, όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στον Γιώργο Γιακουμάκη η φετινή σεζόν, καθώς το φινάλε δεν ήταν το επιθυμητό. Η Φένλο υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και ο διεθνής φορ δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε τη σχεδόν βέβαιη ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ της Eredivisie.«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως […]
Το άρθρο Γιακουμάκης: «Στόχος ήταν η παραμονή, όχι να βγω πρώτος σκόρερ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν η παραμονή στην κατηγορία – Όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναφέρθηκε στον υποβιβασμό της Φένλο σημειώνοντας πως παρά το γεγονός πως αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος και να χαρεί τη διάκριση καθώς στόχος όλων ήταν η παραμονή της ομάδας στην Eredivise. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης διένυσε μαι εκπληκτική και γεμάτη σεζόν πετυχαίνοντας 26 γκολ στο ολλανδικό […]
The post Γιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν η παραμονή στην κατηγορία – Όχι να βγω πρώτος σκόρερ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν να σωθούμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
Σαφώς απογοητευμένος ήταν από τον μαθηματικό υποβιβασμό της Φενλό ο Γιώργος Γιακουμάκης, παρά το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie.
Διαβάστε το στο fosonline.grΓιακουμάκης: «Πρώτος μου στόχος ήταν να σωθούμε και όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
Γιακουμάκης: «Πρώτος μου στόχος ήταν να σωθούμε και όχι να βγω πρώτος σκόρερ»
15/05/2021
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό της Φένλο, παρότι βγήκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε τη σεζόν, όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκοράραμε πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.
Ο πρώτος μου στόχος ήταν να σωθούμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν πά
Διαβάστε το στο filathlos.gr