Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε στον καλεσμένο της – «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι»

11:48 - 14/05/2021

Καλεσμένος στο “Ευτυχείτε” ήταν σήμερα ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος, μάλιστα, προσέφερε και μια σοκολάτα στην Κατερίνα Καινούργιου. Πριν […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε στον καλεσμένο της – «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου σε καλεσμένο της: Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε τον καλεσμένο της και τους τηλεθεατές της εκπομπής της με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

“Την είπε” η Καινούργιου στον καλεσμένο της! “Σε βλέπω ότι απλώνεσαι”

Το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση θέλησε να… ξεκαθαρίσει η Κατερίνα Καινούργιου! Μια ξεχωριστή, ομολογουμένως, τηλεοπτική στιγμή βίωσε την Παρασκευή η παρουσιάστρια του OPEN όταν στο πλατό βρέθηκε καλεσμένος ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μάλιστα, της προσέφερε μια σοκολάτα! Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η Κατερίνα Καινούργιου, ρώτησε τον Σώζοντα αν θα ... Περισσότερα To άρθρο “Την είπε” η Καινούργιου στον καλεσμένο της! “Σε βλέπω ότι απλώνεσαι” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καινούργιου σε καλεσμένο της: «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι» (vid)

Ένα... ξεκαθάρισμα ήθελε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου στον καλεσμένο της. 

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κατερίνα Καινούργιου: Η επική ατάκα on air σε καλεσμένο της: «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι»

Mία απίστευτη ατάκα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε σε καλεσμένο της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Την είπε η Καινούργιου στον καλεσμένο της! Σε βλέπω ότι απλώνεσαι

Το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση θέλησε να… ξεκαθαρίσει η Κατερίνα Καινούργιου! Μια ξεχωριστή, ομολογουμένως, τηλεοπτική στιγμή βίωσε την Παρασκευή η παρουσιάστρια του OPEN όταν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Την είπε η Καινούργιου στον καλεσμένο της! Σε βλέπω ότι απλώνεσαι

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»