Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε στον καλεσμένο της – «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι»
11:48 - 14/05/2021
Καλεσμένος στο “Ευτυχείτε” ήταν σήμερα ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος, μάλιστα, προσέφερε και μια σοκολάτα στην Κατερίνα Καινούργιου. Πριν […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε στον καλεσμένο της – «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου σε καλεσμένο της: Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι (Βίντεο)
Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε τον καλεσμένο της και τους τηλεθεατές της εκπομπής της με το στόμα ανοιχτό.
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά“Την είπε” η Καινούργιου στον καλεσμένο της! “Σε βλέπω ότι απλώνεσαι”
Το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση θέλησε να… ξεκαθαρίσει η Κατερίνα Καινούργιου! Μια ξεχωριστή, ομολογουμένως, τηλεοπτική στιγμή βίωσε την Παρασκευή η παρουσιάστρια του OPEN όταν στο πλατό βρέθηκε καλεσμένος ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μάλιστα, της προσέφερε μια σοκολάτα! Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η Κατερίνα Καινούργιου, ρώτησε τον Σώζοντα αν θα ... Περισσότερα
To άρθρο “Την είπε” η Καινούργιου στον καλεσμένο της! “Σε βλέπω ότι απλώνεσαι” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚαινούργιου σε καλεσμένο της: «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι» (vid)
Ένα... ξεκαθάρισμα ήθελε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου στον καλεσμένο της.
Διαβάστε το στο GazzettaΚατερίνα Καινούργιου: Η επική ατάκα on air σε καλεσμένο της: «Έχω σχέση, σε βλέπω ότι απλώνεσαι»
Mία απίστευτη ατάκα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε σε καλεσμένο της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤην είπε η Καινούργιου στον καλεσμένο της! Σε βλέπω ότι απλώνεσαι
Το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση θέλησε να… ξεκαθαρίσει η Κατερίνα Καινούργιου! Μια ξεχωριστή, ομολογουμένως, τηλεοπτική στιγμή βίωσε την Παρασκευή η παρουσιάστρια του OPEN όταν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Την είπε η Καινούργιου στον καλεσμένο της! Σε βλέπω ότι απλώνεσαι
Διαβάστε το στο spoilers