Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor με κούρασε η συμβίωση και το ριάλιτι»

01:08 - 14/05/2021

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, τη νύχτα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor με κούρασε η συμβίωση και το ριάλιτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοψιδάς: Στο Survivor με κούρασε η συμβίωση και το ριάλιτι

Στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτης του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς που βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show. «Μετά το Survivor με συγχαίρουν για το ήθος μου, τη στάση που είχα στο παιχνίδι και μου λένε ότι ήμουν αξιοπρεπής και ακέραιος.  Αυτό μου λέει το […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κοψιδάς: Στο Survivor με κούρασε η συμβίωση και το ριάλιτι

Στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτης του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς που βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show. «Μετά το Survivor με συγχαίρουν για το ήθος μου, τη στάση που είχα στο παιχνίδι και μου λένε ότι ήμουν αξιοπρεπής και ακέραιος.  Αυτό μου λέει το […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»