Τάμτα: «Δεν είναι προτεραιότητα μου να κάνω ξανά οικογένεια»
00:20 - 14/05/2021
Την Τάμτα υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Σε μια […]
The post Τάμτα: «Δεν είναι προτεραιότητα μου να κάνω ξανά οικογένεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάμτα: Δεν είναι στα σχέδιά μου να κάνω ξανά οικογένεια
Για την προσωπική της ζωή και την σκέψη να δημιουργήσει εκ νέου οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά της, μίλησε η Τάμτα σε συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show». «Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤάμτα: Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου να ξανακάνω οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή και την σκέψη να δημιουργήσει εκ νέου οικογένεια. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Τάμτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάμτα: «Δεν είναι στα σχέδια μου να κάνω ξανά οικογένεια» (video)
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, ήτανε καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή και την σκέψη να δημιουργήσει εκ νέου οικογένεια. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΤάμτα: Δεν είναι προτεραιότητα μου να κάνω πάλι οικογένεια
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Τάμτα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή:...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τάμτα: Δεν είναι προτεραιότητα μου να κάνω πάλι οικογένεια
Διαβάστε το στο spoilersΤάμτα: “Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια”
Όσα αποκάλυψε η Τάμτα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Διαβάστε το στο neolaia.grΤάμτα: Δεν έχω σχέδια να ξανακάνω οικογένεια
Τάμτα: Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε και για την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο pagenews.gr