Αγία Σοφιά: Κατακλύστηκε από μουσουλμάνους για το Μπαϊράμι – Ο Ιμάμης με το σπαθί του κατακτητή (pics, vid)

21:14 - 13/05/2021

Από εκατοντάδες μουσουλμάνους κατακλύστηκε η Αγιά Σοφιά  που συμμετείχαν στην ομαδική προσευχή με επικεφαλής τον Αλί Ερμπάς, τον ανώτατο ιμάμη της χώρας. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που γιορτάζεται στην Αγιά Σοφιά το Μπαϊράμι, αφότου δηλαδή με απόφαση Ερντογάν, το μουσείο του εμβληματικού ναού μετετράπη σε τζαμί.  Αυτό μάλιστα συνέβη λίγες ώρες μετά από τη ... Περισσότερα To άρθρο Αγία Σοφιά: Κατακλύστηκε από μουσουλμάνους για το Μπαϊράμι – Ο Ιμάμης με το σπαθί του κατακτητή (pics, vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Βεβήλωσαν» την Αγιά Σοφιά: «Βούλιαξε» από μουσουλμάνους ο ναός – Προκλητική εμφάνιση του Ιμάμη με το σπαθί του κατακτητή [βίντεο]

Αγιά Σοφιά: Από εκατοντάδες μουσουλμάνους κατακλύστηκε η Αγιά Σοφιά  που συμμετείχαν στην ομαδική προσευχή με επικεφαλής τον Αλί Ερμπάς, τον ανώτατο ιμάμη της χώρας. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που γιορτάζεται στην Αγιά Σοφιά το Μπαϊράμι, αφότου δηλαδή με απόφαση Ερντογάν, το μουσείο του εμβληματικού ναού μετετράπη σε τζαμί. Αυτό... The post «Βεβήλωσαν» την Αγιά Σοφιά: «Βούλιαξε» από μουσουλμάνους ο ναός – Προκλητική εμφάνιση του Ιμάμη με το σπαθί του κατακτητή [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φωτεινή Τσακίρη: «Οι Έλληνες είμαστε μοιρολάτρες, δεν αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας»

Λάρισα: Ρασοφόροι και ένθερμοι χριστιανοί διαδήλωσαν κατά της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Οι Φρανζί Πιερό και Αμπουμπακαρί Κοϊτά της ΑΕΚ σκόραραν με τις εθνικές τους ομάδες

Μπέσυ Μάλφα: «Μπορεί να έχω υπάρξει σκληρή με τα παιδιά μου, δεν υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονέα»

Ο μπασκετικός Άρης έκανε στάση στα Τέμπη για να τιμήσει τη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Με το θέατρο είναι σαν να “βγαίνω” από την πρίζα»