Καίτη Γαρμπή: Κατεβαίνοντας από τη σκηνή της Eurovision γονάτισα κι άρχισα να κλαίω με λυγμούς

19:10 - 13/05/2021

Εκλεκτή συντροφιά περίμενε απόψε τους σπουδαστές του House of Fame. Η Καίτη Γαρμπή εισέβαλε στην ακαδημία προκειμένου να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της στους παίκτες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Καίτη Γαρμπή: Κατεβαίνοντας από τη σκηνή της Eurovision γονάτισα κι άρχισα να κλαίω με λυγμούς

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή: Η εμπειρία στη Eurovision και τα κλάματα με λυγμούς

Οι συμβουλές που έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στους σπουδαστές του «House of Fame»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γαρμπή: Κατέβηκα από τη σκηνή της Eurovision και άρχισα να κλαίω με λυγμούς

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας στο House of Fame που βρέθηκε καλεσμένη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Καίτη Γαρμπή: «Μετά την εμφάνιση στην Eurovision άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου»

Τις πολύτιμες συμβουλές της θέλησε να προσφέρει η Καίτη Γαρμπή στους σπουδαστές του House of fame το απόγευμα της Πέμπτης. […] The post Καίτη Γαρμπή: «Μετά την εμφάνιση στην Eurovision άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Καίτη Γαρμπή εισέβαλε στο House Of Fame: “Δεν επέλεξα εγώ να πάω στην Eurovision… Μετά άρχισα να κλαίω με λυγμούς”

Μια ευχάριστη έκπληξη είχαν το απόγευμα της Πέμπτης οι σπουδαστές του House Of Fame! Η κριτής To άρθρο Η Καίτη Γαρμπή εισέβαλε στο House Of Fame: “Δεν επέλεξα εγώ να πάω στην Eurovision… Μετά άρχισα να κλαίω με λυγμούς” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καίτη Γαρμπή για Eurovision: «Γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς» (Video)

Τους σπουδαστές του «House Of Fame» επισκέφθηκε η Καίτη Γαρμπή, δίνοντας τις δικές της συμβουλές στους μελλοντικούς τραγουδιστές.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γαρμπή: “Δεν επέλεξα εγώ να πάω στην Eurovision… Μετά άρχισα να κλαίω με λυγμούς”

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη