Γλυκά Νερά-Εισαγγελική παρέμβαση: «Η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την πρωτοφανή σκληρότητα»

16:52 - 13/05/2021

Γλυκά Νερά: Παραγγελία για την εξάντληση κάθε δικονομικής δυνατότητας κατά την προανάκριση ώστε να φτάσουμε σε άμεση εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν, έστειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας. Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας... The post Γλυκά Νερά-Εισαγγελική παρέμβαση: «Η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την πρωτοφανή σκληρότητα» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Λευτέρης Πανταζής: Η τρυφερή στιγμή που χορεύει με την κόρη του, Κόνι Μεταξά – «Παιδί μου, φεγγάρι μου, ζωή μου» [βίντεο]

Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου: Υποχρεωτικός έλεγχος φύλου σε αθλήτριες στους γυναικείους αγώνες

25η Μαρτίου: Οι κορυφαίες στιγμές των παρελάσεων σε όλη την Ελλάδα [εικόνες – βίντεο]

Καρέτσας στην UEFA: Νιώθω πολύ Έλληνας, 100% σίγουρος για την επιλογή μου

Θεσσαλονίκη: Ουρές έξω από ταβέρνες για μπακαλιάρο και σκορδαλιά – Ούτε η βροχή δεν τους πτόησε [βίντεο]

Αναπάντεχη τροπή στο θάνατο 3χρονου: Συνελήφθησαν οι παππούδες του δύο χρόνια μετά – Υποψίες ότι δολοφόνησαν το εγγόνι τους