Παπασταθόπουλος: «Έκανα την επιλογή μου, έχουμε ακόμη πολλά χρόνια μπροστά μας» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπασταθόπουλος: «Έκανα την επιλογή μου, το γήπεδο είναι καθρέφτης»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως καθρέφτης είναι το γήπεδο.
Διαβάστε το στο in.grΠαπασταθόπουλος: «Εκανα την επιλογή μου, έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας»
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού πανηγύρισε το πρώτο ελληνικό πρωτάθλημα της καριέρας του
Διαβάστε το στο GazzettaΠαπασταθόπουλος: «Έκανα την επιλογή μου, το γήπεδο είναι καθρέφτης»
Παπασταθόπουλος: «Έκανα την επιλογή μου, το γήπεδο είναι καθρέφτης»
13/05/2021
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήρε τη μεγάλη απόφαση στα μέσα της σεζόν να αφήσει την Άρσεναλ και την καριέρα στο εξωτερικό έπειτα από τόσα χρόνια με σκοπό να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού και να γυρίσει στη χώρα μας.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ο οποίος αποχώρησε στις αρχές της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ λόγω της θλάσης που υπέστη, μίλησε για την επιλογή να γίνει παίκτης των Πειραιωτών.
«Εγώ ήρθα, έκανα την επιλογή μου, το γήπεδο είναι καθρέφτης. Έχουμε ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Διαβάστε το στο filathlos.grΠαπασταθόπουλος: «Έκανα την επιλογή μου, το γήπεδο είναι καθρέφτης»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως καθρέφτης είναι το γήπεδο.
Διαβάστε το στο to10.gr