Φορτούνης: «Θέλουμε και το Κύπελλο»

23:10 - 12/05/2021

Για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης, μετά τη φιέστα. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη κάμερα της Nova:  «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλου μας. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήταν μία δύσκολη σεζόν. Θέλουμε το κύπελλο. Αφιερωμένο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φορτούνης: «Θέλουμε το Κύπελλο, ο τίτλος αφιερωμένος στον κόσμο»

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έδωσε το... σύνθημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στους φίλους των «ερυθρολεύκων» 

Διαβάστε το στο Gazzetta

Χασάν: «Τα δώσαμε όλα, θέλουμε και το Κύπελλο»

Ο Αιγύπτιος φορ στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της σεζόν 

Διαβάστε το στο Gazzetta

Φορτούνης: «Είμαστε οι καλύτεροι, θέλουμε το Κύπελλο»

Ο Κώστας Φορτούνς μίλησε στο πλαίσιο της φιέστας του Ολυμπιακού... από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Φορτούνης: «Θέλουμε και το Κύπελλο»

Ο Κώστας Φορτούνης έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Χασάν: «Θέλουμε και το κύπελλο»

Χασάν: «Θέλουμε και το κύπελλο» 12/05/2021 Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με τους παίκτες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους κάνοντας σαν μικρά παιδιά και όντας περήφανοι για το επίτευγμα τους αυτό. Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για τη φετινή σεζόν των Πειραιωτών τονίζοντας πως όλοι έδωσαν τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ επισήμανε πως τώρα κοιτούν το Κύπελλο για να συμπληρωθεί το νταμπλ. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε φανταστική σεζόν. Τα δώσαμε όλα και κατακτήσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Θέλουμε και το Κύπελλο», ανέφερε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σεμέδο: "Αξίζαμε το πρωτάθλημα, θέλουμε και το Κύπελλο"

Σεμέδο: "Αξίζαμε το πρωτάθλημα, θέλουμε και το Κύπελλο" 13/05/2021 Ο Ολυμπιακός άξιζε πέρα για πέρα το φετινό πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος έστειλε μήνυμα στον ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας λέγοντας πως είναι πλέον ο επόμενος στόχος των "ερυθρόλευκων". Ο Σεμέδο μίλησε στην κάμερα του "MEGA" λέγοντας: Ένας ακόμη τίτλος για σένα, πως νιώθεις; "Δεν είναι σημαντικό εάν εγώ έχω πολλούς τίτλους ή όχι. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα άξιζε το πρωτάθλημα, αντιμετωπίσαμε δύσκολες ομάδες. Νομίζω ότι από την αρχή η ομάδα ήταν δυνατή και δουλέψαμε σκληρά". Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να κατακτήσει και το Κύπελλο; "Παίζουμε για να κ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»