Καίτη Γαρμπή: Ο λόγος που πήγε στο House of Fame

21:42 - 12/05/2021

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και εξήγησε γιατί είπε «ναι» στη συμμετοχή της, στο μουσικό ριάλιτι House of Fame.Η Καίτη Γαρμπή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την συμμετοχή της στο House of Fame. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού ριάλιτι, δήλωσε πως «αν είχα δουλειά βραδινή και δούλευα Παρασκευές και Σάββατα, δε θα το αποφάσιζα να πάω στο House of Fame». «Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο», είπε χαρακ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στο House of Fame (vid)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού ριάλιτι, δήλωσε πως «αν είχα δουλειά βραδινή και δούλευα Παρασκευές και Σάββατα, δε θα το αποφάσιζα να πάω στο House of Fame». «Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καίτη Γαρμπή: Αν είχα βραδινή δουλειά δεν θα αποφάσιζα να πάω στο House of Fame

Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5) η Καίτη Γαρμπή. Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Καίτη Γαρμπή: Αν είχα βραδινή δουλειά δεν θα αποφάσιζα να πάω στο House of Fame

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά