Ο Άδωνις τηλεφώνησε στον Καρανίκα και ζήτησε συγγνώμη
17:26 - 12/05/2021
«Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγνώμη» δήλωσε σήμερα ο Νίκος Καρανίκας, που δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις από τη ΝΔ όταν ήταν αντιπολίτευση.«Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» δήλωσε σήμερα, μιλώντας Στο Κόκκινο, ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ανέφερε ότι κανένας δεν κατόρθωσε να τον θίξει, γιατί οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν ξέρουν την ποιότητά του. «Τί έλεγαν για μένα; Οτι είμαι λαϊκής καταγωγής, λες και αυτό αποτελεί μειονέκτημα». «Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενεί
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καρανίκας: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης τηλεφώνησε και μου ζήτησε συγγνώμη»
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη ανακοίνωσε ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝ. Καρανίκας: Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνης και μου ζήτησε συγγνώμη
Για την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης μίλησε ο Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξή του στην Ευγενία Λουπάκη Στο Κόκκινο, όπου μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να στηρίξει το νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη, γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε «τον ενδαφέρουν οι ασθενείς που τη χρειάζονται και η Οικονομία».
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Καρανίκας: "Ο Άδωνις Γεωργιάδης τηλεφώνησε και μου ζήτησε συγγνώμη"
Το νομοσχέδιο για την κάνναβη και η απάντηση του Νίκου Καρανίκα για την κριτική που έχει δεχτεί, μεταξύ άλλων, και από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚαρανίκας για Γεωργιάδη: Μου τηλεφώνησε ο ίδιος και μου ζήτησε συγγνώμη
Τελικά όλα είναι δυνατά στην πολιτική.
Το άρθρο Καρανίκας για Γεωργιάδη: Μου τηλεφώνησε ο ίδιος και μου ζήτησε συγγνώμη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝίκος Καρανικας: Μου τηλεφώνησε ο Αδωνις Γεωργιαδης και μου ζήτησε συγνώμη
Μου τηλεφώνησε ο Αδωνις και μου ζήτησε συγγνώμη- Στηρίζουμε το νομοσχέδιο και βοήθησα στην επεξεργασία του- εμείς δεν κάνουμε μικροπολιτική. Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για […]
Νίκος Καρανικας: Μου τηλεφώνησε ο Αδωνις Γεωργιαδης και μου ζήτησε συγνώμη - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr