Σοφία Φιλιππίδου: «Πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση του κακοποιητή μου» (Video)
14:32 - 12/05/2021
Στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει υποστεί κατά το παρελθόν μίλησε -με αφορμή το ελληνικό #MeToo- η σκηνοθέτης και ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου, τονίζοντας ότι κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει τα βιώματά της, αλλά και να δημιουργήσει μέσα από αυτά.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Φιλιππίδου: Πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση του κακοποιητή μου
Για την κακοποίηση που υπέστη τονίζοντας πως κατάφερε να ξεπεράσει τα βιώματα της και να δημιουργήσει μέσα από αυτά, μίλησε η η σκηνοθέτης και ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Το #metoo είναι κίνημα για το οποίο πρέπει να μιλάμε. Έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν. Δυστυχώς έσκασε στον χώρο μας και στον αθλητισμό. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Φιλιππίδου: «Δέχθηκα από μικρό παιδί κακοποίηση – Πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση του κακοποιητή μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη και υπογράμμισε πως μέσα από αυτά τα βιώματα κατάφερε να πάρει δύναμη και να κάνει τέχνη. «Το #metoo είναι κίνημα για το οποίο πρέπει να μιλάμε. Έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν. Δυστυχώς έσκασε στον χώρο μας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Φιλιππίδου: "Πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση του κακοποιητή μου"
"Ηρωικό πράγμα να μιλάει κάποιος για την κακοποίηση ή τον βιασμό που υπέστη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr