Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν έζησα φωτεινές ημέρες με την σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας»

02:14 - 12/05/2021

Το κατώφλι του The 2Night Show πέρασε η Παυλίνα Βουλγαράκη και μίλησε για την δύσκολη στιγμή που βίωσε και τα […] The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν έζησα φωτεινές ημέρες με την σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες – Η τρομοκρατική επίθεση που μου έριξε σκιά

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για την τρομοκρατική επίθεση που βίωσε και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο ΒουλγαράκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες γιατί βίωσα μια σκληρή τρομοκρατική ενέργεια

Για την δύσκολη στιγμή που βίωσε με τη βομβιστική ενέργεια στο σπίτι της (το 2003, ενέργεια που είχε αναλάβει η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς) και τα προβλήματα που προέκυψαν με το να είναι κόρη ενός πολιτικού, μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη που βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Παλιά όταν ήσουν υπουργός, […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Στην εφηβεία μου έγινε μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας, όπου είχε καεί»!

Η τραγουδοποιος Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μιλά για τη ζωή της,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες – Η τρομοκρατική επίθεση που μου έριξε σκιά

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για την τρομοκρατική επίθεση που βίωσε και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο Βουλγαράκη

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: "Δεν έζησα φωτεινές ημέρες με την σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας" (video)

"Yπήρχε ένας φόβος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»