Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν έζησα φωτεινές ημέρες με την σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας»
02:14 - 12/05/2021
Το κατώφλι του The 2Night Show πέρασε η Παυλίνα Βουλγαράκη και μίλησε για την δύσκολη στιγμή που βίωσε και τα […]
The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν έζησα φωτεινές ημέρες με την σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες – Η τρομοκρατική επίθεση που μου έριξε σκιά
Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για την τρομοκρατική επίθεση που βίωσε και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο ΒουλγαράκηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠαυλίνα Βουλγαράκη: Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες γιατί βίωσα μια σκληρή τρομοκρατική ενέργεια
Για την δύσκολη στιγμή που βίωσε με τη βομβιστική ενέργεια στο σπίτι της (το 2003, ενέργεια που είχε αναλάβει η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς) και τα προβλήματα που προέκυψαν με το να είναι κόρη ενός πολιτικού, μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη που βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Παλιά όταν ήσουν υπουργός, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαυλίνα Βουλγαράκη: «Στην εφηβεία μου έγινε μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας, όπου είχε καεί»!
Η τραγουδοποιος Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μιλά για τη ζωή της,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαυλίνα Βουλγαράκη: Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες – Η τρομοκρατική επίθεση που μου έριξε σκιά
Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για την τρομοκρατική επίθεση που βίωσε και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο Βουλγαράκη
Διαβάστε το στο mothersblog.grΠαυλίνα Βουλγαράκη: "Δεν έζησα φωτεινές ημέρες με την σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας" (video)
"Yπήρχε ένας φόβος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr