Παυλίνα Βουλγαράκη: “Η μητέρα μου από την στεναχώρια της έπαθε καρκίνο, έτσι εκφράστηκε το σώμα της”

02:04 - 12/05/2021

Η τραγουδοποιος Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Η ταλαντούχα μουσικός To άρθρο Παυλίνα Βουλγαράκη: “Η μητέρα μου από την στεναχώρια της έπαθε καρκίνο, έτσι εκφράστηκε το σώμα της” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παυλίνα Βουλγαράκη: Η μητέρα μου από την στεναχώρια της έπαθε καρκίνο (Βίντεο)

«Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες» η μητέρα μου είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η μητέρα μου έπαθε καρκίνο από τη στεναχώρια της» (Video)

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι την περίοδο που οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα και μάλιστα, με αρνητική δημοσιότητα μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: Η μητέρα μου έπαθε καρκίνο από την στεναχώρια της, κάνει ακτινοβολίες

"Όλη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της.Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες" είπε για τη μητέρα της Κατερίνα Πελέκη, η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: Η μητέρα μου από τη στενοχώρια της έπαθε καρκίνο, ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες (βίντεο)

Η Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδοποιός μίλησε για τη ζωή της, την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι και αποκάλυψε ότι το έκανε όταν οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα, με αρνητική δημοσιότητα. Εξηγεί γιατί πήγε στην πρώτη της οντισιόν, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, ενώ περιέγραψε τις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: Η μητέρα μου από την στεναχώρια της έπαθε καρκίνο

Παυλίνα Βουλγαράκη (Φωτογραφία: NDP) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 12.05.2021 12:29 Newsroom Η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου Η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παυλίνα Βουλγαράκη: Η μητέρα μου από την στεναχώρια της έπαθε καρκίνο

Διαβάστε το στο spoilers

Παυλίνα Βουλγαράκη: “Η μητέρα μου από τη στεναχώρια της έπαθε καρκίνο – Μέχρι και τώρα κάνει ακτινοβολίες”

Παυλίνα Βουλγαράκη: Όσα αποκάλυψε στο "The 2night Show".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όσα είπε για την μητέρα της και το όνομά της. Η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδοποιός μίλησε για τη ζωή της, την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι και αποκάλυψε ότι το έκανε όταν οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα, με αρνητική δημοσιότητα. Μιλώντας για το επίθετό της λέει: «Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στη οντισιόν! Όταν ήμουν 13 έγινε μια τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η μητέρα μου από την στεναχώρια της έπαθε καρκίνο. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Όλη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της» είπε η ερμηνεύτρια.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Βουλγαράκη: "Η μητέρα μου από τη στεναχώρια της έπαθε καρκίνο"

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας