Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Μάρθα έχει θυμό με τον Νέστορα (Photos)

00:53 - 09/12/2019

Η Αγγελική Λάμπρη φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», η οποία αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό. Η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της αλλά και για την επιτυχία της σειράς. Ακόμη, εξομολογείται πως θα δούμε την ηρωίδα της στα προσεχή επεισόδια, ενώ αναφέρεται και στα σχόλια που δέχεται από […] The post Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Μάρθα έχει θυμό με τον Νέστορα (Photos) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φερέιρα: "Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στον ΠΑΟΚ"

Ο Αμπέλ Φερέιρα εκτός από την αναφορά στην πρόταση που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Record», μίλησε και πάλι με τα καλύτερα λόγια για τον Φερνάντο Σάντος και αναφέρθηκε στους στόχους του με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην «ανατριχίλα που νιώθω μπαίνοντας στην Τούμπα». «Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι γνωστός, είναι ο Φερνάντο Σάντος. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Πριν υπογράψω είχε την ευγενή καλοσύνη να με πάρει τηλέφωνο. Του είπα: "Κοίτα, μίστερ, δεν ξέρω αν θα πάω ακόμη". Τότε μου είπε: "Δεν με ενδιαφέρει, έχεις ήδη πολλές πληροφορίες για την ομάδα". Και ήταν όλες αυτές οι πληροφορίες οι καλύτερες.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι