Διονύσης Πρώιος: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σ@ξ και μαγειρική»

12:52 - 11/05/2021

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος μίλησε για το συμβόλαιο που έχει με το […] The post Διονύσης Πρώιος: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σ@ξ και μαγειρική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Πρώιος: Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σεξ και μαγειρική (Βίντεο)

«Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star», λέει ο Διονύσης Πρώιος.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

MasterChef: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση είμαι ορεξάτος για μαγειρική και σεξ» -Πάγωσε η Καινούργιου

Ποιος πρώην παίκτης του MasterChef είπε την ατάκα που άφησε κάγκελο την Καινούργιου.

Διαβάστε το στο in.gr

Διονύσης Πρώιος: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σεξ και μαγειρική» (vid)

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Διονύσης Πρώιος: Με τον Σειρηνάκη έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες

by elisavet11/05/2021 21:0911/05/2021 21:1633 Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Διονύσης Πρώιος: Με τον Σειρηνάκη έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες

Διαβάστε το στο spoilers

Διονύσης Πρώιος: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σ@ξ και μαγειρική»

Η αποκάλυψη του πρώην μάστερ σεφ

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Διονύσης Πρώιος: "Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σ@ξ και μαγειρική"

"Τον γνωρίζω από 16 ετών"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Διονύσης Πρώιος: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σεξ και μαγειρική»

Διονύσης Πρώιος: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σεξ και μαγειρική» Ο Διονύσης Πρώιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” για το συμβόλαιο που έχει με το Star και λήγει τον άλλο μήνα, αλλά και την πρόταση που θα συζητήσει με τον Δημήτρη Σειρηνάκη για ερωτική ταινία. «Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα