Καχριμάνης: “Δημιουργία branding, και αποτελεσματική προώθηση των Ηπειρωτικών παραδοσιακών τροφίμων”
12:32 - 11/05/2021
Ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε η πρώτη έρευνα αγοράς των παραδοσιακών Ηπειρωτικών τροφίμων που έγινε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Χημείας- Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφερόμενος στην έρευνα αναφέρει: «Η Περιφέρεια Ηπείρου με σκοπό τηνψ σε συνεργασία με το εργαστήριο τροφίμων του Τμήματος Χημείας του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr