Μένιος Φουρθιώτης: Aρνείται τα πάντα – Όλη η απολογία του

17:36 - 10/05/2021

Με το σκεπτικό ότι «προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως To άρθρο Μένιος Φουρθιώτης: Aρνείται τα πάντα – Όλη η απολογία του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης: Προφυλακιστέος ο γνωστός παρουσιαστής, ολόκληρη η απολογία του

Aθώος δηλώνει στην απολογία του ο Μένιος Φουρθιώτης για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να κρίνουν ωστόσο ότι εάν αφεθεί ελεύθερος μπορεί να διαπράξει νέα αδικήματα, γεγονός που οδήγησε στην προφυλάκιση του παρουσιαστή.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μένιος Φουρθιώτης: Αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος - Όλη η απολογία του

Οι εξηγήσεις Φουρθιώτη για την επίθεση σε βάρος αστυνομικών και για αυτήν έξω από το σπίτι του - Τι λένε στην απολογία τους οι συγκατηγορούμενοί του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φουρθιώτης: Αρνήθηκε τα πάντα, δήλωσε αθώος - Η απολογία του

«Δεν γνωρίζω. Δεν θυμάμαι. Είμαι αθώος…». Σε αυτές τις 3 φράσεις συνοψίζεται η απολογία Φουρθιώτη. Ως ύποπτοι διάπραξης νέων αδικημάτων είναι κρατούμενοι από το Μεγάλο Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο φυσικοί αυτουργοί των σκηνοθετημένων επιθέσεων, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο σπίτι του παρουσιαστή, μετά τις απολογίες που έδωσαν το Μεγάλο Σάββατο. Και οι τρεις κατηγορούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με σκεπτικό ότι σε βάρος τους προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής τους. Τόσο για τον παρουσιαστή όσο και για τους δύο συγκατηγορουμένους του, που βαρύνονται επιπλέον και για τους πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, το ένταλμα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»