Η Αμαλία Κωστοπούλου έγινε 24 – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πάρτι της στην Αμερική

16:18 - 10/05/2021

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν η Αμαλία Κωστοπούλου και το μοιράστηκε με τους χιλιάδες φίλους της στο Instagram.  

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αμαλία Κωστοπούλου γιόρτασε τα 24 της – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πάρτι της στην Αμερική

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία Κωστοπούλου. Η Αμαλία Κωστοπούλου που ζει στην Αμερική στις 11 Μαΐου συμπληρώνει 24 χρόνια ζωής και η ίδια θέλησε να μοιραστεί διάφορα στιγμιότυπα από τους εορτασμούς με τους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε […] The post Η Αμαλία Κωστοπούλου γιόρτασε τα 24 της – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πάρτι της στην Αμερική appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χάλι Μπέρι: «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι καλή ή κακή» λέει ποζάροντας με μαγιό

Κακοκαιρία Elena: Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος, πλημμύρισε ο δρόμος - Βροχοπτώσεις σε όλη την Αττική, προβλήματα στην Εύβοια

Κλειστά σούπερ μάρκετ και καταστήματα σήμερα (26/12) λόγω αργίας - Τι ώρα ανοίγουν αύριο

Γιορτή σήμερα (26/12): Σε ποιους λέμε χρόνια πολλά - Το εορτολόγιο

Η Japan Airlines υφίσταται κυβερνοεπίθεση, πιθανά προβλήματα στις πτήσεις

Δεκτή η έφεση του κυριότερου σερβικού κόμματος στο Κόσοβο, θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές