Στράτος Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη Φαίη Σκορδά

13:44 - 10/05/2021

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό». «Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην Φαίη Σκορδά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μπορεί να αποχώρησε από τη Φάρμα, αλλά δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει… Ο Στράτος Τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο. Σήμερα, ... Περισσότερα To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη Φαίη Σκορδά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη Φαίη Σκορδά

Απολαυστικός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σόου από τον Στράτο Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε και έδειξε στον Λιάγκα πόσα κιλά έχασε

Άφωνοι όλοι στο πλατό του Πρωινό Ο Στράτος Τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της ροής της εκπομπής, ο Στράτος Τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο […] The post Σόου από τον Στράτο Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε και έδειξε στον Λιάγκα πόσα κιλά έχασε appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συγκινεί ο Παναγιώτης Καραΐσκος: «Στα 15 χωρίς να το καταλάβω δοκίμασα ουσίες και από αθλητής έγινα χρήστης»

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Εγκαινιάστηκε το νέο Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη

Ντε Γκίντος (ΕΚΤ): Καμπανάκι για το δημόσιο χρέος στην Ευρωζώνη – Ποια είναι η θέση του για την Ελλάδα

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω υποσχεθεί να λέω την αλήθεια μου, έστω και αν ενοχλούνται οι από πάνω»

Με στάσεις εργασίας λεωφορεία και τρόλεϊ θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη - Στους δρόμους 9 το πρωί με 9 το βράδυ

Το ιστορικό της ταραγμένης σχέσης του Αντώνη Σαμαρά με την οικογένεια Μητσοτάκη από το 1993 ως το 2024