Σμαράγδα Καρύδη: Είμαι θετική για σίκουελ του «Πάρα 5»

13:36 - 10/05/2021

Η Σμαράγδα Καρύδη για το «πράσινο φως» στο «Celebrity Game Night» και τα σχέδια για το άμεσο μέλλον

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σμαράγδα Καρύδη: Είμαι θετική σε μια συνέχεια του «Πάρα Πέντε», o Καπουτζίδης δεν είναι (vid)

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες είδαμε μάλιστα στην εκπομπή την παρέα της σειράς «Στο Παρά Πέντε» να ενώνεται ξανά για τα γυρίσματα της συγκεκριμένης εκπομπής. «Ήταν πολύ ωραίο που το κάναμε. Έτσι, όλοι μαζί τηλεοπτικά είχαμε να βρεθούμε 14 χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής, που επισήμανε ότι εκτός μικρής οθόνης μέσα στα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Θα ήταν θετική σε sequel του «Παρά Πέντε»; (Video)

Στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν θα υπάρξει ποτέ ή όχι μια συνέχεια της δημοφιλούς σειράς του MEGA, «Στο Παρά Πέντε».

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Εγώ είμαι θετική, o Γιώργος όχι…» 

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού για την ταινία του Πάνου Κούτρα για την οποία κάνει γυρίσματα, αλλά και για το πράσινο φως που δόθηκε στο Celebrity Game Night για την επόμενη χρονιά. Πριν μερικές ημέρες είδαμε μάλιστα στην εκπομπή την παρέα της σειράς «Στο Παρά Πέντε» να ενώνεται ξανά για τα γυρίσματα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Μαρούσι: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων - Μαθητές δέχτηκαν επίθεση από 30 νεαρούς

Πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα οι Έλληνες celebrities - Από δείπνα σε σπίτια μέχρι εκπληκτικά ταξίδια

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη: Την έδειρε κι εκείνη βγήκε ημίγυμνη στους δρόμους - Στο νοσοκομείο η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών

ΗΠΑ: Φόβος για πιθανή ανασύνταξη του ISIS στη Συρία - Τι γνωρίζουμε για τα στρατόπεδα που φυλάσσουν οι Κούρδοι

Τρόμος στη Χαβάη: Σορός αγνώστων στοιχείων βρέθηκε σε τροχό αεροσκάφους μετά την προσγείωσή του

Ισραήλ - Χαμάς: Aλληλοκατηγορίες για την αποτυχία σύναψης εκεχειρίας - Μεγαλώνει ξανά η απόσταση μεταξύ τους