Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη»
12:30 - 10/05/2021
Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη Φάρμα και μπήκε με φόρα στο πλατό του Πρωινό. Άρπαξε την Φαίη Σκορδά αγκαλιά […]
The post Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη» (video)
“Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!”, είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη Φάρμα και μπήκε με φόρα στο πλατό του Πρωινό. Άρπαξε την Φαίη Σκορδά αγκαλιά και την σήκωσε στον αέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας γελούσε έκπληκτος… «Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», […]
The post Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΟ Σ.Τζώρτζογλου «τσίγκλησε» τον Λιάγκα στο Πρωινό - «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία θα παντρευόμουν την Φαίη» (βίντεο)
Με σκοπό να «τσιγκλήσει» τον Γιώργο Λιάγκα πήγε στο Πρωινό ο Στράτος Τζώρτζογλου.
Άρπαξε την Φαίη Σκορδά αγκαλιά και την σήκωσε στον αέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας γελούσε έκπληκτος…
«Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά. Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία Μαριόλα, θα παντρευόμουν την Φαίη».
Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «Έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο pronews.grΤζώρτζογλου σε Λιάγκα: Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη
«Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!» είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα ο Στράτος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη
Διαβάστε το στο spoilersΕπικό «μπάσιμο» Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη»
Γίνονται πραγματάκια...
Διαβάστε το στο to10.grΤζώρτζογλου σε Λιάγκα: "Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη" (video)
"Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr