Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη»

12:30 - 10/05/2021

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη Φάρμα και μπήκε με φόρα στο πλατό του Πρωινό. Άρπαξε την Φαίη Σκορδά αγκαλιά […] The post Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη» (video)

“Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!”, είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη Φάρμα και μπήκε με φόρα στο πλατό του Πρωινό. Άρπαξε την Φαίη Σκορδά αγκαλιά και την σήκωσε στον αέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας γελούσε έκπληκτος… «Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», […] The post Στράτος Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ο Σ.Τζώρτζογλου «τσίγκλησε» τον Λιάγκα στο Πρωινό - «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία θα παντρευόμουν την Φαίη» (βίντεο)

Με σκοπό να «τσιγκλήσει» τον Γιώργο Λιάγκα πήγε στο Πρωινό ο Στράτος Τζώρτζογλου. Άρπαξε την Φαίη Σκορδά αγκαλιά και την σήκωσε στον αέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας γελούσε έκπληκτος… «Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά. Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία Μαριόλα, θα παντρευόμουν την Φαίη». Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «Έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη

«Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!» είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα ο Στράτος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη

Διαβάστε το στο spoilers

Επικό «μπάσιμο» Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη»

Γίνονται πραγματάκια...

Διαβάστε το στο to10.gr

Τζώρτζογλου σε Λιάγκα: "Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία, θα παντρευόμουν την Φαίη" (video)

"Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»