«Τέλος» από την αστυνομία ο «αγάπη μόνο» Τάσος Ποτσέπης - Τον έκοψε ο ψυχίατρος

07:31 - 10/10/2019

Άδοξο τέλος πήρε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη που έγινε γνωστός ως ο «αγάπη μόνο» από την παρουσία του στο «Ραντεβού στα τυφλά» όταν τον παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής. Ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο. «Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «Αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη

Πριν από λίγο καιρό το όνομά του είχε ξανάρθει στην δημοσιότητα μετά την είδηση...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη

ΕΛΛAΔΑ  Άδοξο τέλος πήρε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη που έγινε γνωστός ως ο «αγάπη μόνο» από την παρουσία του στο «Ραντεβού στα τυφλά» όταν τον παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής. Ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο. «Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή κ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο Άδοξο τέλος πήρε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη που έγινε γνωστός ως ο «αγάπη μόνο» από την παρουσία του στο «Ραντεβού στα τυφλά» όταν τον παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής. Ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής The post Ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «Αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη

Πριν από λίγο καιρό το όνομά του είχε ξανάρθει στην δημοσιότητα μετά την είδηση ότι ήταν ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα με υψηλή βαθμολογία.Ο Τάσος Ποτσέπης ήταν στην 95η θέση μεταξύ των 1.500

Διαβάστε το στο madata.gr

Άδοξο τέλος πήρε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη που έγινε γνωστός ως ο «αγάπη μόνο» από την παρουσία του στο «Ραντεβού στα τυφλά» όταν τον παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής. Ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς […] The post Ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο. Άδοξο τέλος πήρε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη που έγινε γνωστός ως ο «αγάπη μόνο» από την παρουσία του στο «Ραντεβού στα τυφλά» όταν τον παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής. Ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα … The post Ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις