Γιώργος Σαμπάνης: Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί

10:42 - 09/05/2021

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε καλεσμένος ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Σαμπάνης: Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί και μια σύντροφο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης το βράδυ του Σαββάτου...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Σαμπάνης: «Δε θέλω να φύγω απ΄αυτό τον κόσμο και να μην έχω παιδί και μια σύντροφο»

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης που μίλησε για το τραγούδι, τα χρόνια που ήταν πρωταθλητής στα σπριντ, αλλά και για την θέλησή του να αποκτήσει παιδί.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί και μια σύντροφο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης το βράδυ του Σαββάτου. Ο γνωστός τραγουδιστής σε μια σπάνια συνέντευξη, μίλησε για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί»

Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί» Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν απόψε ο Γιώργος Σαμπάνης και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη διαδρομή του στον καλλιτεχνικό χώρο, τον Πρωταθλητισμό στον στίβο, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του. Για τον αθλητισμό και τα μετάλλιά που […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη