Γιώργος Σαμπάνης: «Αυτό το τραγούδι μου δεν είναι της αισθητικής μου, πέρασε σαν καλτ»

01:36 - 09/05/2021

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προχώρησε […] The post Γιώργος Σαμπάνης: «Αυτό το τραγούδι μου δεν είναι της αισθητικής μου, πέρασε σαν καλτ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σαμπάνης: «Αυτό το τραγούδι μου δεν είναι της αισθητικής μου, πέρασε σαν καλτ»

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε το στο in.gr

Γ.Σαμπάνης: Αποκάλυψε ποιο τραγούδι του δεν είναι της αισθητικής του

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή αναδρομή στο παρελθόν, στην οποία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία. «Το αγαπώ το τραγούδι «Σ’ αφήνω στον επόμενο» γιατί, παρόλο που δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου, το έγραψα γιατί μου είπε ο Γιάννης Δόξας πως πρέπει να το γράψω και πρέπει να το κάνουμε. Έκανα αυτό που μετά έμαθα πως έκανε και ο Νταλάρας. Του είπα, «δεν θέλω να τραγουδήσω άλλο τέτοιο τραγούδι. Θα πω ένα και τέλος». Και το δέχθηκε. Όμως, ο Δόξας βγήκε αληθινός. Το «Σ’

Διαβάστε το στο pronews.gr

Όσα είπε ο τραγουδιστής στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Σαμπάνης: Το «Σ’ αφήνω στον επόμενο» δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (8/5) στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Ο... The post Γιώργος Σαμπάνης: Το «Σ’ αφήνω στον επόμενο» δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε