Νιόπλιας: «Δεν περίμενα πως θα επιστρέψω στον ΟΦΗ, τους 2.5μήνες έδωσα όλο τον εαυτό μου» (vid)

23:46 - 08/05/2021

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη στη Λαμία που οριστικοποίησε την παραμονή των Κρητικών. Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως δεν περίμενε πως θα επέστρεφε και τόνισε πως τους 2.5 μήνες έδωσε όλο τον εαυτό του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νιόπλιας: «Δεν περίμενα πως θα επιστρέψω στον ΟΦΗ, τους 2,5 μήνες έδωσα όλο τον εαυτό μου» (vid)

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη στη Λαμία που οριστικοποίησε την παραμονή των Κρητικών. Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως δεν περίμενε πως θα επέστρεφε και τόνισε πως τους 2.5 μήνες έδωσε όλο τον εαυτό του. Ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας που οριστικοποίησε την παραμονή […] The post Νιόπλιας: «Δεν περίμενα πως θα επιστρέψω στον ΟΦΗ, τους 2,5 μήνες έδωσα όλο τον εαυτό μου» (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

LIVE TV: ΠΑΟΚ - Κηφισιά

Μετά την ήττα της Κάμαλα Χάρις, οργισμένοι Δημοκρατικοί κατηγορούν το αφεντικό της, τον Τζο Μπάιντεν

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Όταν δίνεις το 100% σου δεν μπορείς να χάσεις, οι παίκτες έχουν θέληση να αποδείξουν»

Χάντμπολ: Συνοδός περιγράφει ένα από τα γκολ του Τόσκα σε τυφλό παιδάκι

LIVE TV: Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ

Εσπανιόλ - Βαλένθια: Αναβολή λόγω των φονικών πλημμυρών