Τζούλια Αλεξανδράτου: Σπάει τη σιωπή της για τον Μένιο Φουρθιώτη! “Η πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν”

09:48 - 08/05/2021

Για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου δίνει τη δική της απάντηση για όλες τις εξελίξεις που To άρθρο Τζούλια Αλεξανδράτου: Σπάει τη σιωπή της για τον Μένιο Φουρθιώτη! “Η πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ο Φουρθιώτης θα βρισκόταν ή πεθαμένος ή στη φυλακή

Για τον Μένιο Φουρθιώτη μίλησε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τον είχε ως μάνατζερ πριν από αρκετά χρόνια. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σπάει τη σιωπή της για τον Φουρθιώτη: "Η πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν"

Σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη;

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Μένιο Φουρθιώτη, μιλάει για τον πρώην μάνατζερ της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι τον γνωρίζει αρκετά καλά και περίμενε ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη. Οι εποχές που ο Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτη ήταν πάντα μαζί και ο ένας δεν έκανε... The post Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έσπασε τη σιωπή της για τον Φουρθιώτη: Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» δηλώνει στη Σάσα Σταμάτη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ο Φουρθιώτης ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα κατέληγε»

Τζούλια Αλεξανδράτου που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Μένιο Φουρθιώτη, μιλάει για τον πρώην μάνατζερ της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι τον γνωρίζει αρκετά καλά και περίμενε ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη.

Διαβάστε το στο real.gr

Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν

Για τον πρώην μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη και τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη μίλησε για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου.   «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: "Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν" - Τον κατηγορεί ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλά για πρώτη φορά για τον πρώην μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη - "Εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν" λέει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα κατέληγε»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: “Η πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν”

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: “Η πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν” Σαβ, 08/05/2021 - 15:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σπάει τη σιωπή της για τον Μένιο Φουρθιώτη! “Η πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν”

Για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου δίνει τη δική της απάντηση για όλες τις εξελίξεις που έχουν προκύψει στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, που υπήρξε πρώην μάνατζέρ της. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: Ή στη φυλακή ή νεκρός

Στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time μίλησε το μοντέλο και τραγουδίστρια Τζούλια Αλεξανδράτου για τον πρώην καλλιτεχνικό της μάνατζερ Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: Ή στη φυλακή ή νεκρός

Διαβάστε το στο spoilers

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: Θα βρισκόταν πεθαμένος ή στη φυλακή

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πρώην μάνατζερ της, Μένιο Φουρθιώτη.Η Τζούλια Αλεξανδράτου μίλησε στην εφημερίδα On Time και αναφέρθηκε στον πρώην μάνατζερ της, Μένιο Φουρθιώτη. Η ίδια σημείωσε πως «δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν». «Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Επίσης, μίλησε και ο δικηγόρος της, Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Μένιου Φουρθιώτη. «Έχει παραπεμφθε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η απίθανη δήλωση της για τη φυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη

Τζούλια Αλεξανδράτου: Για τις σχέσεις της με τον Μένιο Φουρθιώτη μίλησε η ίδια σε συνέντευξη της κάνοντας μία απίθανη δήλωση για την φυλάκιση του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αλεξανδράτου: "Έσπασε" τη σιωπή της για τον Μένιο Φουρθιώτη

Λόγια σκληρά για τον πρώην συνεργάτη της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τζούλια για Φουρθιώτη: «’Η πεθαμένος ή στη φυλακή»

Για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου δίνει τη δική της απάντηση για όλες τις εξελίξεις που έχουν προκύψει στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, που υπήρξε πρώην μάνατζέρ της.«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: "Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν"

"Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου ρίχνει τα βέλη της στον Φουρθιώτη: Ή νεκρός ή στη φυλακή

Τζούλια Αλεξανδράτου ρίχνει τα βέλη της στον Φουρθιώτη: Ή νεκρός ή στη φυλακή Για τον πρώην μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη, μίλησε για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Τζώνυ Θεοδωρίδης για «Λάμψη»: «Το κλίμα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλό, ο Χρήστος Πολίτης είχε σε όλα δίκιο»

Αναστασία: Η πρώτη περιοδεία της σε Αμερική και Καναδά είναι γεγονός

Χρύσα Κλούβα: «Είναι μαγικό που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Στράτο Διονυσίου για τον οποίο δεν είχα μνήμες»

Άρης Μουγκοπέτρος: «Οικογένεια» αποκαλούσε τον φίλο που του έδωσε την κροτίδα – Η ανάρτηση ένα μήνα πριν το ατύχημα

Αντίνοος Αλμπάνης: Η περιπέτεια με τον καρκίνο και η εξομολόγηση για τους γονείς του – «Τους έχω συγχωρήσει τα λάθη τους»

Δώρα Παντέλη: Εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Φωτογραφίες