House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα μάγεψε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της

21:28 - 07/05/2021

Μετά από δυο εβδομάδες απουσίας τα live του «House of Fame La Academia», επέστρεψαν και η To άρθρο House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα μάγεψε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

House of Fame: Η Φουρέιρα μάγεψε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της

Για τη σημερινή της παρουσία, η Ελένης Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σε μωβ αποχρώσεις του οίκου Elisabetta Franch, με ένα μεγάλο σκίσιμο στα δυο πλάγια αφήνοντας να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα είχε δυσάρεστα νέα για τους φοιτητές

Το live επεισόδιο του House of Fame, μετά από μια εβδομάδα απουσίας λόγω του Πάσχα, επέστρεψε στον «αέρα»του ΣΚΑΪ. Η Ελένη Φουρέιρα, με ανεβασμένη διάθεση έκανε την εμφάνιση της στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και τράβηξε αμέσως πάνω της τα βλέμματα με την εντυπωσιακή ενδυματολογική της επιλογή. Το μακρύ λιλά φόρεμα της με τα δυο […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»