Έφη Σαρρή: «Όταν ο Τριαντάφυλλος μου ξύρισε τα πόδια»
13:02 - 07/05/2021
Μια επική αφίσα από το κοντινό παρελθόν, πρωταγνωστής της οποίας ο Τριαντάφυλλος, θέλησε να μας θυμήσει το Ευτυχείτε και η […]
The post Έφη Σαρρή: «Όταν ο Τριαντάφυλλος μου ξύρισε τα πόδια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Όταν ο Τριαντάφυλλος… ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή
Το πρωί της Παρασκευής, η Έφη Σαρρή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία... πολυσυζητημένη αφίσα που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια μαζί με τον Τριαντάφυλλο
Διαβάστε το στο in.grΈφη Σαρρή: Όταν ο Τριαντάφυλλος μου ξύρισε τα πόδια
Το 2004, η Έφη Σαρρή και ο Τριαντάφυλλος είχαν συνεργαστεί και αποτελούσαν το σχήμα νυχτερινού μαγαζιού. Η αφίσα η οποία διαφήμιζε το μαγαζί ήταν ιδιαίτερα «προχωρημένη» για την εποχή και το θέμα της αποτελούσε έμπνευση της Έφης Σαρρή. Η τραγουδίστρια, το πρωί της Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και μίλησε […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή
Το πρωί της Παρασκευής, η Έφη Σαρρή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία πολυσυζητημένη αφίσα που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια μαζί με τον Τριαντάφυλλο, πριν ακόμα μπει στο Survivor 4. Μια επική αφίσα από το κοντινό παρελθόν, πρωταγνωστής της οποίας ο Τριαντάφυλλος, θέλησε να μας θυμήσει το Ευτυχείτε...
The post Survivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grSurvivor: Όταν ο Τριαντάφυλλος ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή (Video)
Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να έχει επανέλθει στο προσκήνιο δυναμικά μέσω της συμμετοχής του στο Survivor, υπήρχε όμως και η εποχή που… ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή.
Διαβάστε το στο topontiki.grΈφη Σαρρή: Όταν ο Τριαντάφυλλος μου ξύρισε τα πόδια (Βίντεο)
Το 2004, η Έφη Σαρρή και ο Τριαντάφυλλος είχαν συνεργαστεί και αποτελούσαν το σχήμα νυχτερινού μαγαζιού. Η αφίσα η οποία διαφήμιζε το μαγαζί ήταν ιδιαίτερα «προχωρημένη» για την εποχή και το θέμα της αποτελούσε έμπνευση της Έφης Σαρρή. Η τραγουδίστρια, το πρωί της Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και μίλησε για την […]
The post Έφη Σαρρή: Όταν ο Τριαντάφυλλος μου ξύρισε τα πόδια (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr