«Εδώ κουμάντο κάνω εγώ»: Οδηγός λεωφορείου σηκώνει μετανάστη από τη θέση του (Video)
10:26 - 07/05/2021
Νέο περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης από οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ σε βάρος μετανάστη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»: Σοκαριστική ρατσιστική επίθεση από οδηγό λεωφορείου σε μετανάστη (video)
«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»…. Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ένας οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα σε έναν μετανάστη αναγκάζοντάς τον και υποχρεώνοντάς τον να σηκωθεί από τη θέση του για να κάτσει μια άλλη επιβάτης.
The post «Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»: Σοκαριστική ρατσιστική επίθεση από οδηγό λεωφορείου σε μετανάστη (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣάλος με βίντεο που δείχνει οδηγο λεωφορείου να σηκώνει αλλοδαπό επιβάτη από τη θέση του
Ένα περίεργο συμβάν συνέβη σε αστικό λεωφορείο της Αθήνας πριν λίγες μόλις μέρες όπου ο οδηγος ενός λεωφορείου σήκωσε ένα αλλοδαπό επιβάτη από τη θέση του. Το βίντεο έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα. Απαρτχάιντ θυμίζουν οι αστικές συγκοινωνιες του #Κουλη Το επεισόδιο σημειώθηκε σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας σημερα το μεσημέρι, με […]
Σάλος με βίντεο που δείχνει οδηγο λεωφορείου να σηκώνει αλλοδαπό επιβάτη από τη θέση του - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr