Μιχάλης Σαράντης: «Με στιγμάτισε η απώλειά του, ένιωθα τρομερές ενοχές»

02:26 - 07/05/2021

Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show κι αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην απώλεια του φίλου του σε […] The post Μιχάλης Σαράντης: «Με στιγμάτισε η απώλειά του, ένιωθα τρομερές ενοχές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Σαράντης: «Με στιγμάτισε ο θάνατος του φίλου μου, ένιωθα ενοχές»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Μιχάλη Σαράντη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης στην πρώτη του τηλεπτική συνέντευτξη μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, για τους ρόλους ρεπερτορίου, καθώς και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση. Πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ποιο γεγονός ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Σαράντης: «Με στιγμάτισε ο θάνατος του φίλου μου, ένιωθα ενοχές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μιχάλης Σαράντης: Η απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή του

Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Μιχάλης Σαράντης. Ο ηθοποιός, ο οποίος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Ant1, η Φαμίλια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή του. «Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και την ζωή μου είναι η απώλεια […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μιχάλης Σαράντης: Ο θάνατος που στιγμάτισε τη ζωή του

Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης και σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. . για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μιχάλης Σαράντης: Ο θάνατος που στιγμάτισε τη ζωή του

Διαβάστε το στο spoilers

Μιχάλης Σαράντης: Ο θάνατος που στιγμάτισε τη ζωή του

Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης και σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μιχάλης Σαράντης: Με στιγμάτισε η απώλεια του κολλητού μου

Ο Μιχάλης Σαράντης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απώλεια του κολλητού του σε μικρή ηλικία, ένα γεγονός που άλλαξε ριζικά την ζωή του.Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ζωή του και την καριέρα του, καθώς έχει βραβευτεί με το το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» για τον ρόλο του Νότη Σερδάρη στο έργο του Παντελή Χορν, «Φλαντρώ» και για τον ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ιππόλυτος» σε σκηνοθεσίες Λυδίας Κονιόρδου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του κολλητού του και την αλλαγή που υπήρξε στη ζωή του. «Αυτό που στιγμάτισε τη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε