Γιώργος Κοψιδάς: Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά

19:58 - 06/05/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωση του κατά την αποχώρηση του από το reality αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του. «Εμείς δεν έχουμε εικόνα τι προβάλλεται και τι βλέπει ο κόσμος που μπορεί να κρίνει την πορεία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: “Τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά…” (Video)

Γιώργος Κοψιδάς: Μπορεί ο ηθοποιός να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor 4 αλλά το όνομά του φιγουράρει ακόμα σε γνωστά περιοδικά! Έτσι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Κοψιδάς: “Τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά…” (Video)

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Κοψιδάς: Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά

πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωση του κατά την αποχώρηση του από το reality αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του. «Εμείς δεν έχουμε εικόνα τι προβάλλεται και τι βλέπει ο κόσμος που μπορεί να κρίνει την πορεία του παιχνιδιού. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σειρήνες στο κεντρικό Ισραήλ μετά την εκτόξευση πυραύλου από την Υεμένη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/12/2024

«Προκαλεί φόβο ο Γκέιμπριελ, πιο αθλητικός από Λεσόρ – Αλλάζει ο Γιουρτσεβέν»

ΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο

Μaster Chef: Επικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν: Γιατί όλοι κατηγορούν τους παρουσιαστές ότι «εκείνοι φταίνε»

Έκλεισε νέα μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό – Διπλή επένδυση Μαρινάκη