Γ.Κοψιδάς: «Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor - Για μένα ήταν δώρο» (βίντεο)

11:10 - 06/05/2021

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», χαρακτήρισε ως δώρο την συμμετοχή του στο Survivor. «Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Αλλά είχα ψυχολογική κόπωση μια εβδομάδα πριν αποχωρήσω λόγω των εντάσεων που υπήρχαν. Ήταν για μένα ένα δώρο η συμμετοχή μου στο Survivor. Από όλες τις απόψεις. Έφυγα από την καραντίνα, τις μάσκες, πήγα μέσα στη φύση ελεύθερος, να κάνω αγωνίσματα που λατρεύω. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Γιώργος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν σε περίεργη κατάσταση. «Το σώμα ήταν εκτός παιχνιδιού αλλά η ψυχή μου ήταν ακόμα μέσα. Είναι πολύ έντονο αυτό που ζεις οπότε ε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς χαρακτήρισε ως δώρο την συμμετοχή του στο Survivor. «Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Κοψιδάς: Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις