Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει: «Μου είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για επτά χρόνια» (βίντεο)

14:17 - 08/12/2019

Καλεσμένη στο Dot ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποκάλυψε πως από την περίοδο 2000 – 2007 της είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, επειδή την είχαν πιάσει σε επεισόδια που έγιναν σε μια συναυλία. «Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω. Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου και θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι της είχε επιβληθεί 7ετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για... επεισόδια (vid)

Μια παλιά και παντελώς άγνωστη... περιπέτεια με τον νόμο αποκάλυψε ότι είχε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς της είχε επιβληθεί 7ετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφού είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια σε συναυλία!

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις