Νίκος Παλαιοκώστας: Αρνήθηκε τη νοσηλεία, επέστρεψε στη φυλακή

08:00 - 15/10/2019

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος κρατείται...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Παλαιοκώστας - Αρνήθηκε τη νοσηλεία και επέστρεψε στις φυλακές

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας, μετά από αδιαθεσία... The post Στο νοσοκομείο ο Νίκος Παλαιοκώστας - Αρνήθηκε τη νοσηλεία και επέστρεψε στις φυλακές appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Παλαιοκώστας: Αρνήθηκε να νοσηλευτεί και επέστρεψε στη φυλακή

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Στη φυλακή μετέβη ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία. Ο βαρυποινίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία. Τελικά το πρόβλημα του Νίκου Παλαιοκώστα ήταν παθολογικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί τού συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία κάτι το οποίο ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε και επέστρεψε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νίκος Παλαιοκώστας: Επέστρεψε στη φυλακή αφού αρνήθηκε να νοσηλευθεί

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική παρουσία. Ο βαρυποινίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία. Τελικά το πρόβλημα του Νίκου Παλαιοκώστα…

Διαβάστε το στο news.gr

Νίκος Παλαιοκώστας: Επέστρεψε στη φυλακή αφού αρνήθηκε να νοσηλευθεί

Το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο βαρυποινίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και οι γιατροί […] The post Νίκος Παλαιοκώστας: Επέστρεψε στη φυλακή αφού αρνήθηκε να νοσηλευθεί appeared first on Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πώς έπεσε στην παγίδα της εφορίας επιχειρηματίας με τις 199 αδήλωτες πολυτελείς βίλες-Airbnb στη Μύκονο

Οι εγκέφαλοι των εφήβων γέρασαν κατά τη διάρκεια των lockdown

Η πρώτη πολιτική διαφήμιση τεχνητής νοημοσύνης στην Αμερική είναι γεγονός

Απειλή για shutdown στις ΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων δεν παρατείνει τον προϋπολογισμό – Τι μπορεί να συμβεί

Συνάντηση με τον Ζελένσκι σχεδιάζει η Κάμαλα Χάρις

Ποιος προσπαθεί να διώξει την ταμπέλα του πασόκου; – Η Ελλάδα των Rolex, το νέο deal στο Ελληνικό και το λαμπερό πάρτι