Ο Γιώργος Κατσαρός αποκαλύπτει για την περίοδο που ο Δημήτρης Μητροπάνος νοσηλευόταν
13:15 - 08/12/2019
Ο Γιώργος Κατσαρός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Δημήτρη […]
The post Ο Γιώργος Κατσαρός αποκαλύπτει για την περίοδο που ο Δημήτρης Μητροπάνος νοσηλευόταν appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Κατσαρός αποκαλύπτει για την περίοδο που ο Δημήτρης Μητροπάνος νοσηλευόταν (VIDEO)
Αναφορά στους Δημήτρη Μητροπάνο και Αριστοτέλη Ωνάση έκανε ο Γιώργος Κατσαρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη.
«Στο Παλαιό Φάληρο είναι η ζωή μου όλη. Εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου, εδώ υποδέχομαι τα εγγόνια μου. Τα περισσότερα τραγούδια μου τα έγραψα εδώ στο Φάληρο, βάζοντας το πιάνο κοντά στην βεράντα. Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ο μόνος τραγουδιστής που ότι του ζήτησα, το έκανε. Βέβαια και γνώριζα για το πρόβλημα της υγείας του. Όταν ήταν στο νοσοκομείο, ήμουν ο μόνος, εκτός από τους συγγενείς του, που είχε δώσει εντολή να ανεβαίνω και να τον βλέπω.
Εδώ στο σπίτι μου έχουν έρθει ο Μητροπάνος, ο Πουλόπουλος, ο Πάριος, η Μαρινέλλα, ο
Διαβάστε το στο thestival.gr