Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά!

15:04 - 05/05/2021

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και εξέφρασε την To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει ότι θέλει να γίνει σαν τρελός παππούς

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την σύζυγο του, ενώ εξέφρασε και την θέληση του να αποκτήσει εγγόνι

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω σαν τρελλός να γίνω παππούς»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω σαν τρελλός να γίνω παππούς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά από την κόρη του Ελεωνόρα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και μίλησε στον Ιορδάνη Παπακυριακού για πολλά και διάφορα. Μέσα σε όλα μίλησε και για την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά από την κόρη του Ελεωνόρα

Διαβάστε το στο spoilers

Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης  παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και εξέφρασε την έντονη επιθυμία του για να γίνει...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: "Θέλω σαν τρελλός να γίνω παππούς" (video)

"Με την σύζυγο μου, Ισιδώρα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας