Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά!
15:04 - 05/05/2021
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και εξέφρασε την
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει ότι θέλει να γίνει σαν τρελός παππούς
Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την σύζυγο του, ενώ εξέφρασε και την θέληση του να αποκτήσει εγγόνι
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω σαν τρελλός να γίνω παππούς»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω σαν τρελλός να γίνω παππούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά από την κόρη του Ελεωνόρα
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και μίλησε στον Ιορδάνη Παπακυριακού για πολλά και διάφορα. Μέσα σε όλα μίλησε και για την...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά από την κόρη του Ελεωνόρα
Διαβάστε το στο spoilersΖουγανέλης: Ανυπομονεί σαν τρελός να γίνει παππούς για πρώτη φορά!
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε
συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και εξέφρασε
την έντονη επιθυμία του για να γίνει...
Διαβάστε το στο ekriti.grΓιάννης Ζουγανέλης: "Θέλω σαν τρελλός να γίνω παππούς" (video)
"Με την σύζυγο μου, Ισιδώρα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr